Barion Pixel

bemutatkozunk

Bibi

A nevem Kószó Bianka, Bibi, a Bibi Kézműveskuckójának egyik fogaskereke, Zsebi anyukája.
Voltam majdnem-idegenvezető, majdnem-óvónéni, felszolgáló, fagyiárus Angliában és még sorolhatnám, ám egyetlen dolog mindvégig elkísért. Az alkotás szeretete. Hosszas keresés után 2015 áprilisában találtam rá az utamra, a mézeskalács készítésre. Azóta a mézeskalács díszítés beszővi a mindennapjaimat. Feladatom a figurák formájának megálmodása és a mázazott külső kitalálása mellett, a vásárlóinkkal való kapcsolattartás, közösségi média felületek kezelése.

Misi

Kószó Mihály, Misi vagyok, a Bibi Kézműveskuckójának másik fogaskereke, Zsebi apukája.
Az építőiparban eltöltött több mint 10 év után, Bibi mellett találtam meg önmagam. Hogy őszinte legyek egy mézeskalács terülő mázazása nem sokban különbözik egy aljzatkiegyenlítéstől! Az én feladatom a logisztikai dolgok mellett a tészta készítése, sütése. Idővel megtanultam mázat keverni és a mézeskalácsok dekorálása is a feladataim közé került.

Bibikézműveskuckója

Közösen készített mézeseinkkel szeretnénk megmutatni Nektek, hogy a mézeskalács nem feltétlenül csak a Karácsony jelképe. Mézes figuráink készülhetnek bármilyen családi vagy baráti eseményre, legyen az esküvő, születésnap, ballagás, de képesek tökéletesen feldobni a hétköznapokat is. Műhelyünkben gondos munka során, minőségi alapanyagok felhasználásával készülnek a mai köntösbe öltöztetett figurák.